Geir Ove Refvik trener ikke Tornado Måløy i 2016-sesongen. Inn kommer et langt større trenerteam.

- Geir Ove har bestemt seg for å tre tilbake. Jon Georg Rutledal stepper inn blir være hovedtrener i et større trenerteam, bekrefter Tornado Måløys nestleder Endre Rutledal.

Han forklarer at Jon Georg Rutledal vil lede et trenerteam på 7-8 personer som skal ha ansvaret for både klubbens førstelag i 4. divisjon og TMFK2 i 5. divisjon.

- Vi ønsker å lage et større og mer robust team rundt seniorgruppa i klubben og det blir ressurser internt i klubben som vil bidra i et slikt team, sier Rutledal, som ikke ønsker å navngi de øvrige medlemmene i trenerteamet da detaljer gjenstår før alt er avklart.

Med et nytt trenerteam på plass vil klubbens to herrelag jobbe tettere sammen.

- Vi har såpass mange unge spillere på seniorlaget nå at disse trenger mer utviklende trening. Vi ser for oss at de vil trene sammen 3-4 ganger i uken og at det skal være et sted mellom 30 og 40 seniorspillere på disse treningene, sier TMFK-lederen.

Han forklarer at Jon Georg Rutledal også får en mentor-rolle i det nye trenerteamet.

- Vi har vært heldige og hatt Geir Ove og Jon Georg som A-lagstrenere i svært mange år, men nå trenger vi også bygge kompetanse på andre trenere. Dette er derfor en fin mulighet til å få inn nye folk som forhåpentligvis kan vokse med oppgaven.

Av endringer i spillerstallen har ungguttene Eirik Kvalheim og Karl Oskar Volle som nevnt byttet klubb til Skavøypoll. Ellers er spillerstallen foreløpig uendret, melder Endre Rutledal. Endre Kupen, som er ønsket av Florø og som selv er åpen for en forlengelse av 2. divisjonsoppholdet, er fremdeles TMFK-spiller.

- Ingenting er avklart med Kupen. Vi har ikke tenkt å stikke kjepper i hjula for han om han vil spille for Florø, men ønsker selvfølgelig at han blir med videre hos oss om han ikke blir Florø-spiller, sier Rutledal.

Geir Ove Refvik gjorde comeback som TMFK-trener sommeren 2014 og har ledet laget siden det. Tornado Måløy ble nummer 3 i 4. divisjon i årets sesong. TMFK serieåpner 2016-sesongen med bortekamp mot Sandane 15. april.