– Det var jo helt fantastisk med utsolgt konsert! Vi måtte sette ut nye stoler to ganger. Det er et luksusproblem vi ikke har opplevd før. At så mange var så interessert i å høre oss at konserten var utsolgt tidlig på dag, er helt utrolig. Jeg må bare si wow, jubler dirigent Lisbeth Helen Våge etter konserten.

Hun var stolt av et mannskap i storform.

– Og de har også all grunn til å være stolte av seg selv. For en gjeng, jeg er imponert over alt de orker. Dette programmet vi spilte i kveld krever alt de har og litt til. Og de gjennomførte – i tillegg til å klare å spare litt krutt til slutten.

Torskangerpoll musikklag overrasket også med mye sang i denne konserten. Faktisk også et helt rent sangnummer, der korpset ble til kor, under Ola Bremnes sin komposisjon Har du fyr.

Og et syngende korps var en overraskelse publikum satte pris på.

- Dette var kjempegreier, en flott konsert, sier Sofie Hagevik til Fjordenes Tidende, som var på konsert med Torskangerpoll musikklag for første gang.

– Hva syntes du om at de plutselig reiste seg og sang?

– Det syntes jeg bare var artig, en veldig bra konsert!

Publikummet i samfunnshallen fikk også høre flere gjestesolister og solister fra korpsets egne rekker.

Isak Søraa har sunget med musikklaget flere ganger og skapte god stemning med en av Beatles fineste – Something – samt Mack the Knife. Håkon Kongshaug imponerte med You raise me up og sarte Fix you, der spesielt sistnevnte høstet stor applaus.

Terje Våge fra musikklaget byttet ut kornetten med saksofon da han sang og spilte Hallelujah av Leonard Cohen. Lina Wåge fanget den melankolske stemningen i flügelhorn-soloen på Concierto de Aranjuez og Laila K. Berg steg inn i jazzens verden med That ole devil called love og Summertime fra Porgy and Bess.

Les hele saken om Torskangerpoll musikklag sin nyttårskonsert i papiravisa tirsdag.