Etter en festkveld med kvalitetsrock i Turnhallen i Måløy, er arrangør Kjell Oldeide sikker i sin sak.

– Dette ble en musikalsk kjempesuksess. Det var en magisk opplevelse og folk var strålende fornøyde, forteller Oldeide som brukte premien han fikk som kulturprisvinner til å få i gang denne konserten.

– Det å velge seg ut ett band, for så og samle musikere til å spille den musikken, det kommer vi til å fortsette med. Hva som blir neste band det vet vi ikke. Uansett om det blir Beatles, Rolling Stones eller noen andre, så skal vi uansett bygge videre på dette her, forteller Oldeide.

Les også:

Han sier videre at de aldri før har dedikert en hel konsert til ett band før.

– Det var veldig spennende og veldig kjekt, og jeg er sikker på at når vi får planlegge litt lenger i forveien neste gang så får vi de bandene som av ulike årsaker måtte avslå denne gangen til å stille ved neste korsvei, forteller Oldeide etter konserten hvor det var ca. hundre betalende.

– For å si det sånn, så var det utrolig lite folk som fikk med seg en vanvittig opplevelse. Men økonomisk klarte vi omtrent å gå i null, så nå er det bare å velge neste band og begynne langtidsplanlegginga til neste konsert, avslutter en meget fornøyd konsertarrangør.