Etter et forrykende show i Samfunnshallen ser ikke dirigent Lisbeth Våge bort ifra at Torskangerpoll musikklag samarbeider med sanger Isak Søraa oftere.

– Vi prøvde noe helt nytt i år, og det ble så utrolig bra! Dette må bare skje igjen, jubler dirigenten i Torskangerpoll musikklag etter at korpset og gjesteartist Isak Søraa har fremført sine siste toner under nyttårskonserten i Samfunnshallen i Vågsøy lørdag kveld.

Utsolgt

Foran en fullsatt sal fremførte musikkorpset plettfrie toner under ledelse av dirigent Lisbeth Våge, som hadde stålkontroll hele veien.

– Vi ville samarbeide med Isak Søraa i år, og resultatet ble veldig bra. Alt satt til slutt, sier en fornøyd Lisbeth Våge, som er inne i sitt trettende år som dirigent i Vågsøy-korpset.

– Det er veldig kjekt å være med på en konsert med så gode musikanter. Jeg står stort sett alltid alene på scenen ellers, oppsummerer Søraa.

Dyktige solister

Musikalsk sett var også konserten en annerledes opplevelse for sangeren.

– Dette er det lengste jeg har vært borte fra Elvis, men jeg er fornøyd, legger Søraa til.

– Jeg er gjerne med på en konsert med korpset igjen. Det var en veldig fin opplevelse, roser Søraa.En annen gjesteartist under lørdagens konsert var Kaldo Kiis.

Den dyktige musikeren er godt kjent i Vågsøy, og ga publikum en glimrende fremførelse av I Remember Clifford.