Lørdag 18. november inviterer koret til konsert for første gang på to år. Denne gangen er det stemningsfulle sanger, sjelero og selve korsangen som står i fokus.

– Vi har valgt å fokusere på stemningsfulle sanger som forhåpentligvis vil gi publikum både gåsehud og ro i sjelen, sier korleder Sandra Rosing Kvalheim om konserten i Turnhallen i Måløy.

Dirigentbytte

Mye av årsaken til at det har gått et par år siden Måløy songlag sist hadde konsert, er at de har gått gjennom et dirigentbytte.

– Det er veldig kjekt at flere har fått øynene opp for gledene ved å synge i kor, og har lyst til å være med oss videre mot de 100 år!, sier Sandra R. Kvalheim og legger til:

– Vi håper mange har lyst til å komme og høre på vår første konsert med ny dirigent.

«Vinterkveld»

Under den neste konserten har Måløy songlag gleden av å ha med seg Selje-artist Line Dybedal som pianist.

– Det er spennende å kunne få til et samspill med henne på en slik konsert, sier korlederen.

Det er heller ikke tilfeldig at konserten har fått navnet «Vinterkveld». Dybedal har nemlig arrangert sin egen låt med navnet «Vinterkveld» eksklusivt for Måløy songlag.

Under konserten blir det også variert bruk av solister og andre tilleggsinstrumenter, som saksofon og trekkspill. Denne gangen står koret på scenen uten et fullsatt band. Det er et valg de har tatt for å rette all oppmerksomhet mot selve korsangen.

Videre har koret planer om å delta på den tradisjonelle julekonsert i Sør-Vågsøy kirke i desember, synge for beboerne på Kulatoppen i januar, samt delta på en nyttårskonsert for korene i Sogn og Fjordane. I februar er det også planlagt en felleskonsert for korene i Vågsøy.