Anmeldelse i Dagbladet:

Spår at Hauges restaurant blir et stamsted

– I vrimmelen av nye spisesteder rundt Youngstorget kan Nemesis bli et stamsted, er konklusjonen fra Dagbladets matanmeldere om den nye restauranten til Jan-Erik Hauge (27) fra Bremanger.

Restauranten Nemesis ligger i Youngs Gate nær Youngstorget i Oslo. 27 år gamle Jan-Erik Hauge fra Berle er eier, daglig leier og kjøkkensjef. Arkivfoto: Odd Inge Rand 

Kultur

– Det er dukket opp en liten skog av nye steder rundt Youngstorget i det siste, men dette er en soleklar favoritt foreløpig, skriver Dagbladets anmeldere.

Dette er ikke den første gangen Hauges nyåpnede restaurant får strålende kritikker fra matanmelderne i hovedstaden. Senest i begynnelsen av januar fikk Nemesis og Jan Erik Hauge et «bravo!» fra DNs restaurantanmeldere.

Nå har Dagbladet tatt turen innom Nemesis, og gir restauranten fem stjerner på samtlige punkt: mat, miljø og service.

– Nemesis’ signaturforrett er trolig den mest dekadente retten du kan få servert på restaurant her til lands: En raus teskje russisk kaviar anrettet på utsiden av din egen håndflate, og en shot vodka for å skylle herligheten ned, skriver anmelderne.