Jørn Trollebø Kvalheim kan juble over en plass videre i Idol, samt en hilsen fra et av sine musikalske forbilder.

- Tusen takk til alle som har stemt. Det er... det er.... Nei, helt fantastisk, sier Jørrn til Fjordenes Tidende i ekstase.

I kveldens sending av sangkonkurransen Idol på TV 2 sang Jørn Trollebø Kvalheim (23) fra Måløy låten Wild Birds av det norske rockebandet BigBang.

Og det var tydelig at publikum likte det de hørte, for Jørn kan glise over å fortsatt være med i Idol-sirkuset og en uke nærmere drømmen om å leve av musikken.

Jørn har allerede sett BigBang flere ganger og kjenner godt til bandet, men 23-åringen valgte å ta sin egen vri på den populære norske låten.

- Jeg vil gjøre det riktig, rettferdiggjøre låten overfor artisten som har laget den. Jeg ønsker å gjøre en hyllest til BigBang, sa Jørn før han gikk på scenen.

Og etter låtinnslaget fra måløyværingen, kom det hilsen fra selveste Øystein Greni, vokalist i BigBang til Jørn.

- Jeg er kjempeglad for at du vil spille sangen min og jeg håper det går fint, sa Greni på video under sendingen, mens Jørn sto igjen målløs og med store øyne.

Til Fjordenes Tidende forteller Jørn at det var en stor overraskelse å få hilsen fra selveste Greni, og ikke minst at han er sikret en uke til i Idol.

I salen satt foreldrene og måløyværingene forteller at både mor og far var godt fornøyd med innsatsen.

- Og da kan jeg også være fornøyd! Nå blir det nok middag med mamma og pappa og hele gjengen, sier han og legger ikke skjul på at det kan bli en aldri så liten feiring i kveld.