Missedeltaker Eva Worren Chambers fikk kanskje ikke kronen under årets Mrs. International 2015, men 37-åringen fra Fiskå forteller at hun sitter igjen med nok av minneverdige opplevelser etter helgens konkurranse i Florida.

Worren Chambers er den første norske deltakeren til noensinne å delta i den internasjonale missekonkurransen. Hun er opprinnelig fra Fiskå i Vanylven kommune, men er i dag bosatt i USA med sin amerikanske ektemann.

- Jeg gjorde mitt beste, og det var en opplevelse, forteller 37-åringen etter konkurransen, som hadde 65 deltakere.

Til tross for at hun ikke vant missekonkurransen, har hun fortsatt tittelen som Mrs. Norway International fram til april 2016.

- Og jeg kommer til å fortsette med å vise fram tittelen som Mrs. Norway og være med på ting jeg synes er viktig, forteller hun.

Worren Chambers kommer også til å fortsette med sitt veldedighetsarbeid etter konkurransen.

- Jeg har alltid sagt at uansett hva resultater blir, så kommer jeg til å forsette med å jobbe med mitt veldedighetsarbeid, som jeg har jobbet med siden jeg flyttet til USA i 2007.

- Til slutt vil jeg bare si tusen takk til alle sammen som har stemt og støttet meg gjennom denne konkurransen, legger Worren Chambers til.

Hun og ektemannen har planer om å komme hjem til Fiskå i desember for å feire jul i Norge.