Olin Blaalid Oldeide og Even Rusti Nygard valgte et originalt sted å gifte seg. Vielsen ble nemlig på Kannesteinen.

– Det var en helt glimrende dag. Vi kunne ikke blitt mer fornøyd med Kannesteinen, været, vielsen. Alt klaffet, sier nygifte Olin Blaalid Oldeide som på lørdag giftet seg med Even Rusti Nygard.

Og vielsen, som Humanetisk forbund sto for, skjedde på selveste Kannesteinen, det kjente landemerket som ligger i Vågsøy kommune.

– Bryllup er jo en høytidelig affære. Vi ønsket å holde vielsen høytidelig, samtidig som vi ville gjøre noe stort for gjestene våre. Da ble Kannesteinen valget og vi tenkte det ville bli helt fantastisk, forteller hun til Fjordenes Tidende.

Flere lokaler sto klare

Men å skulle gifte seg utendørs, og att på til på Kannesteinen, viste seg å ikke være bare-bare. Mye måtte klaffe for at de nygifte kunne feire kjærligheten og en av deres største dag i livet på Kannesteinen.

Dermed måtte paret planlegge en god del for å få dagen i boks.

– Alle som bor her kjenner jo til været, så vi hadde faktisk to lokaler som backup. Begge lokalene var tilgjengelige, pyntet og klare i tilfelle været skulle skifte, forteller Olin til Fjordene Tidende. Til all hell var værgudene med brudeparet, som fikk den store dagen som de ønsket.

– Heldigvis gikk det helt perfekt og det var ikke noe regn. Solen gløttet innimellom og det ble helt perfekt, sier de nygifte fornøyd.