– Jeg er veldig opptatt av mat og helse som gir riktig balanse i kroppen og toppen. Som yrke er jeg jo autorisert regnskapsfører, kanskje er det derfor jeg ønsker balanse på alle områder, skriver Langeland i en pressemelding.

Den første helgen i mars inviterer hun til et kurs i Kalvåg, der målet er at deltakerne skal få helhetlig helsekunnskap. Arrangementet skal finne sted på Knutholmen og Carolas Buaspa i Kalvåg.

– Kursdeltakere får mye læring innen mat og helseendring som også dreiser seg om tankemønster. Vi skal kose oss på Knutholmen. Og på fredag etter kurset får vi tilgang til solrommet hos Carolas Buaspa. På kurset får vi servert sunn, ren og lokal mat både fredagen og lørdagen. Det kommer til å bli en drøm av en opplevelse. Det blir også mulighet for deltakere å ta gentester og håranalyse om de ønsker det, forteller Langeland.

Arrangementet er et samarbeid mellom Siren Langeland (Helsedråper), Carola Vestby (Carolas Buaspa) og Mette-Marit Nordby (Din mat og helse).

Mette-Marit Nordby

– Da jeg kom i kontakt med Mette-Marit Nordby var det som at mange biter falt på plass. Ei spennende dame som har mye kunnskap. Jeg skjønte ganske raskt at dette er riktig vei, skriver Langeland.

– Og hun har allerede vært etterspurt for å holde innlegg på flere arenaer. Hun har vært på mange temakvelder hos firma, kostreform i Bergen og intervjuet i bladet Allers nylig.

Carolas Buaspa i Kalvåg

De har fått en god del påmelding til kurset allerede, men der er fortsatt ledig plass til flere.

– Å dele mine erfaringer med andre er det jeg brenner for å elske å gjøre, sier Mette-Marit Nordby i Din mat og helse.