Det blir vindfulle dager i vente, tror meteorologene ved Meteorologisk institutt.

I dag, mandag, forventer Meteorologisk institutt nordvest stiv og til dels sterk kuling utsatte steder, og på kysten er det ventet vestlig liten eller stiv kuling fra formiddagen av. Det er også meldt regnbyger og halgbyger, samt snøbyger over 100-300 meter. Det er utrygt for torden.

Tirsdag er det ventet nordvest stiv og til dels sterk kuling utsatte steder. Fra om ettermiddagen vestlig frisk bris, og senere særlig bris. Regnbyger og snøbyger over 100-300 meter. Minkende bygeaktivitet. Sent om kvelden er det ventet sørøst opp i liten kuling. Ellers stort sett oppholdsvær.

Onsdag blir det sørlig bris, tidlig på dagen dreiende sørvestlig. På kysten og utsatte steder perioder med kuling. Regn og snø i høyden. Utover dagen stigende snøgrense. Mye lokalt nedbør, og stigende temperatur.

Torsdag og fredag er det ventet for det meste bris fra mellom sør og vest, til dels kuling på kysten nær Stad. Enkelte byger. Fredag etter hvert økende til kuling på kysten. Først på dagen oppholdsvær, til kvelden økende bygeaktivitet. Litt lavere temperatur.