75 kvinner møtte opp da Sparebanken Vest inviterte til pensjonsseminar rettet mot kvinner onsdag.

- Det er rett og slett fantastisk at så mange ønsket å bruke en kveld på et så viktig tema som pensjon! Ulike temaer som hvor mye pensjon får vi fra folketrygden, hvor mye sparer arbeidsgiver til oss og hvor mye må vi spare selv ble grundig forklart Grunn Kristi Høgøy, som er leder for BM forsikring i Sparebanken Vest, forteller autorisert finansiell rådgiver, Birgitte Nygård fra Sparebanken Vest sitt kontor i Måløy.

Hun forklarer at Høgøy fortalte om seg selv, sin familie- og økonomiske situasjon, hvordan hun ønsker sin pensjon og krydret det hele med både bilder og historier om familiemedlemmer og klubbvenninner.

- På denne måten ble dette som en stor klubbkveld for 75 damer fra vårt distrikt. Klubbkvelden ble innledet med en velkomstdrink med og uten bobler, foredrag av Gunn, servering av tapas fra en av de lokale leverandørene, mer faglig stoff før kvelden ble avrundet med premiering og goodiebag til alle deltakerne. Vi har fått kjempegod tilbakemelding underveis i arrangementet og etterpå. De ansatte i banken blir nå stoppet på gaten for ros og mange ønsker å avtale oppfølgingsmøte i banken, forteller Nygård.