Med nok interesserte kan Selje-bygda få sitt eget treningsstudio.

– Jeg har tenkt på det i flere år, men har ikke funnet et passende lokale før nå, forteller Kristian Teigen, som har planer om å starte opp Selje treningssenter dersom han får nok interesse rundt tilbudet.

– Men jeg kan fortelle at lokalene ligger i sentrum, sier han.

Markedsundersøkelse

For å måle interessen rundt et nytt treningssenter i bygda har initiativtakeren nå satt i gang en markedsundersøkelse. Han kommer til å la undersøkelsen gå en stund, men sier han merket interessen allerede den første kvelden den ble lagt ut.

– Ca. 70 personer har svart, og jeg fikk 200 likes på Facebook-siden i løpet av et døgn.

Han har merket seg at det er mange yngre som er interesserte i tilbudet, men savner engasjement fra de over 35 år.

– Men jeg har fått mye god respons på Facebook, og det er mange som er nysgjerrige på hvor treningssenteret kommer til å ligge.

– Men det tar jeg som en utfordring, smiler han.

Liv i sentrum

I tillegg til at Teigen håper å tilføre Selje et nytt treningstilbud, er han også engasjert i å skape liv i sentrum av bygda.

– Jeg har sett etter tiltak som kan styrke bygda, og jeg tror dette blir perfekt, sier han og legger til at det kommer til å ligne på et by-treningssenter.

Han forteller også at treningsstudioet kommer til å ha tredemøller og flere ulike apparater.

Selje idrettslag tilbyr i dag flere gruppetimer til innbyggerne, og Teigen understreker at det nye treningssenteret ikke er ment som en konkurrent til dette.

– Vi kan utfylle hverandre, avslutter han.