Etter at maten var servert og fortært, fikk de 350 betalende gjestene virkelig valuta for pengene da høydepunkt etter høydepunkt ble servert under Måløy Musikklags Late Night Show i Samfunnshallen på Tennebø lørdag kveld.

Men kveldens mest rørende øyeblikk kom da solistdebutant Chris André Nedreberg Silden gikk på scenen for andre gang.

– Hun visste ingenting, og ble vel litt sjokkert, ler Nedreberg Silden som midtveis i sangen «All Your Resons» gikk ned fra scenekanten og bort til bestemor Lydia Nedreberg på første rad og ga henne en klem under en vokalpause i sangen.

– Jeg syntes det bli litt voldsomt å bare stå på scenen som et spørsmålstegn i ett minutt og ikke gjøre noe. Hun er min beste venn og helt unik så da tenkte jeg – selvfølgelig, det gjør jeg!

Med for første gang

Under årets konsert ble det som vanlig servert et variert program med musikk for publikum i alle aldre, hvor også tre nye solister var på plass, nemlig Birte Sandal Rikstad, Paul-Inge Angelshaug og nevnte Chris André Nedreberg Silden.

Og sistnevnte, som aldri hadde vært på arrangementet som publikum heller, før helgens konsert, innrømmer at han ikke helt vist hva han hadde takket ja til.

– Arve Hjelle ringte meg for to måneder siden og lurte på om jeg ville være med, og det kunne jeg ikke si nei til. Men så tenkte jeg, dansegalla, det er sikkert bare sekstitallsmusikk, men så satte jeg opp en liste med ti sanger og så valgte Arve ut de han ville, avslutter Nedreberg Silden

Kvalitet i alle ledd

Det er imponerende kvalitet over repertoaret gjengen i musikklaget leverer år etter år. Med et vidt spekter av sanger som appellerer til alle aldre, matservering som er en finere restaurant verdig og ikke minst en profesjonell ramme rundt arrangementet satt i scene av flinke husverter og lokale lyd- og lysteknikere er det vanskelig ikke å bli revet med.

Det er nok en gang bare å ta av seg hatten for Måløy Musikklag og si: «Hit the road»!