Nå trenger den gamle Skjortefabrikken både flere ansatte og større lokaler.

Avdelingsleder Geir Årvik ser for seg at de trenger mellom to til fem nye ansatte når den nesten 900 kvadratmeter store lagerhallen står klar til høsten.

Selje-bedriften er en del av UniformPartner, et selskap som også har avdelinger i Bergen og Oslo. Selje-avdelingen er imidlertid den med høyest omsetning og best vilkår for distribusjon. Sistnevnte høres kanskje ulogisk ut, men Årvik forklarer at det hele imidlertid er nokså logisk:

- Det høres kanskje litt rart ut at man sender alt til Selje for så å distribuere det videre til resten av landet, men på grunn av de gode distribusjonsavtalene vi har, så gir det muligheter for en mer effektiv og større produksjon, forklarer avdelingslederen.

Selv har han jobbet i bedriften i 20 år, og har derfor hatt gleden over å få være med på den utrolige reisen som den gamle Skjortefabrikken har hatt. I dag har de utviklet seg til å bli en enda viktigere aktør i bransjen, ikke bare lokalt, men også nasjonalt. De har kunder som Widerøe, Norwegian, Politiet og Forsvaret.

Det nye tilbygget gir større kapasitet fra og med høsten, noe som også gir rom for videre utvikling, ifølge Årvik.

Det er Dragebygg som står for utbyggingen, sammen med lokale underleverandører som Honningsvåg Maskin og Eid Elektro.

Du kan lese mer om utbyggingsplanene i Selje i tirsdagens utgave av Fjordenes Tidende.