Juletreffet frister med 52 ledige stillinger, nye bedrifter og underholdning fra scenen.

–Vi ønsker velkommen til alle som vil se hva som skjer i Nordfjord innen kultur og næring, forteller Marian Sjaastad om årets juletreff som blir i Nordfjordhallen på lørdag.

Med seg i årets komité har hun Miriam Edler, Vidar G. Furnes, Edvin Haugen, Eirik Føleide, Ronny Silden Totland, Malene Lunde Sætren og Bente Jørgensen.

De har i fellesskap sydd sammen en pakke til årets juletreff som de håper fenger både potensielle tilflyttere og allerede bosatte i Nordfjord.

Flere nye bedrifter med

Sjaastad forteller at det er annonsert hele 52 ledige stillinger til treffet, inkludert 18 trainee-stillinger i framtidsfylket.

– Tradisjonen tro er salen også i år full av stands med Nordfjord-bedrifter, hvorav noen er helt nye. Alle stand med ledige stillinger blir merket, slik at de er lette å få øye på, forteller hun.

Fokus på lokal sjømat

Nytt med årets juletreff er at det blir ekstra stort fokus på mat.

– Åtte lokale sjømatbedrifter går sammen om å levere råvarer og fisk til restaurant Voile, som i år leverer maten til juletreffet, sier Sjaastad. Disse er Carisma Fish, Domstein sjømat, Snorre Seafood, Atlantic Seafish, Artic Linefish, Ervik havfiske, Norway Pelagic, Lyng AS og Fjellmøy.

I tillegg til stands og god sjømat, forsikrer Sjaastad at det også blir god underholdning fra scenen.

Og Sjaastad håper at en hyperaktuell artist trolig kommer til juletreffet og dermed gjester scenen under årets arrangement.

– Idol-Jørn kommer kanskje en tur og kaster glans over arrangementet, og etterpå blir det konsert på Din&Min med Jørn, forteller hun.

I tillegg til intervjuer og samtaler på scenen, kommer også Dj Kenneth og Hanne Kvamme innom for å spille sin nye låt, Painting Free, en utrolig bra låt.

– Vi gleder oss til å se både nye og gamle bedrifter, venner og kjente, samt høre hva som rører seg i regionen.

Les mer om juletreffet i onsdagens utgave av Fjordenes Tidende.