Håvard "Kickalicious" Rugland er ute med en ny triksevideo, og denne gangen kan man se internettsensasjonen sparke sin amerikanske fotball i Hoddevik på Stadlandet.

Rugland ble verdenskjent i 2012 da han la ut sin første triksevideo på YouTube. Sommeren 2014 prøvespilte han som placekicker for NFL-laget Detroit Lions.

Under innspillingen av sin nye "Kickalicious"-video tok 30-åringen turen innom fjellveien i Hoddevik for å vise sine ferdigheter.

- Jeg hadde sett bilder fra Hoddevik, men hadde aldri vært der før. Jeg likte området og utsikten, og bestemte meg for å sjekke det ut, sier Rugland.

- Det er en nydelig plass. Vi var der i et par dager i september og ble godt kjent i området, sier han og tilføyer at han campet i nærheten under oppholdet.

VIDEO: Se "Kickalicious" trikse i Hoddevik

Fotballspilleren forteller at han snart skal en tur til USA, og at målet er å få mest mulig prøvespill for ulike klubber i den amerikanske ligaen.

- Det er Lions jeg har hatt mest kontakt med, men vi har ingen klar avtale, sier Rugland.

Han forteller også at han har vært i kontakt med NFL-lagene Cleveland Browns, Green Bay Packers og Arizona Cardinals.

- Men kicker er en posisjon som sjelden blir ledig. Det er kun 32 stillinger i verden, og man er nesten avhengig av at noen blir skadet for å få en fot innenfor laget.

Kan vi forvente enda en video fra deg?

- Video nummer to er fortsatt så fersk at jeg ikke har tenkt på å lage noe nytt ennå, men jeg har nok ekstramateriale på lager til å produsere to-tre filmer til, sier han og ler.