Lars Kjølen er ferdig i  Vågsøy Frp etter et opphetet nominasjonsmøte.

– Jeg og flere sitter igjen med følelse av rangeringen av nominasjonsliten var forutbestemt og det reagerer jeg på, forteller Lars Kjølen som etter seks år bryter med Vågsøy Frp.

– Det bryter med mine etiske prinsipp og av den årsak så meldte jeg meg ut av partiet. Jeg kan ikke være med på slike ting, slår han fast.

Ifølge Kjølen ble det et opphetet nominasjonsmøte for Vågsøy Frp forrige mandag.

– Jeg kan bekrefte at fire personer har meldt seg ut av partiet og ytterlig en person trakk seg fra nominasjonslisten, sier Kjølen, som reagerer på hvordan møtet ble gjennomført.

– Det er ikke slik et demokrati fungerer og rangering skal foretas på møtet, understreker han og sier at hans avskjed med partiet har overhodet ikke noe å gjøre med politikken partiet fører.

– Men jeg kan ikke stå som medlem av et parti der jeg føler de demokratiske prosessene ikke blir fulgt, sier kommunestyremedlemmet som nå står politisk uavhengig ut perioden.

Allerede før nominasjonslistene ble klare, valgte Kjølen å forlate partiet. Om han går over til et annet parti eller gir seg helt med politikken, er fortsatt uvisst.

Les mer om saka i papirutgaven av Fjordenes Tidende