Erik Myrstad fra Måløy og flere andre lokale Saab-entusiaster gjør seg nå klare for å avslutte årets IntSaab 2015 på Loen tirsdag.

- Det beste med slike treff er at man får møte andre entusiaster og bli kjent med nye folk. Det er utrolig sosialt, sier Myrstad, som selv eier en Saab 96 V4.

Han beskriver Saab-miljøet som veldig godt.

- Og jeg gleder meg veldig til å dra inn til Loen. Det tror jeg blir veldig bra. Helt topp, sier 28-åringen, som videre forteller at han har vært Saab-entusiast helt siden han var 3 år gammel.

IntSaab er en internasjonal samling for alle Saab-klubbene i Europa, og til sammen har 160 Saab-eiere meldt sin ankomst til Loen i morgen.

Bilarrangementet startet i Bergen forrige fredag, og i puljer har Saab-entusiastene sammen kjørt nordover til Sogn og Fjordane og Nordfjord.

Vertskapet for årets arrangement er Gammalsaabens Venner, eller Norwegian Classic Saab Club. De har planlgt et tredagers langt program med treff, utflukter i Nordfjord og en høytidelig festmiddag, heter det i en pressemelding.

En 1957-modell 93A er den eldste bilen på arrangementet. Ellers kan man finne nesten alle årganger fram til 2010, ifølge pressemeldingen.