De fikk seg en hyggelig overraskelse, ekteparet Inger og Bjarne Rivedal fra Askvoll, som i dag hadde seg ein dagstur til Selje og som kjøpte seg et par Flaxlodd på Coop Prix i Selje. De skrapte nemlig fram førstegevinsten, en Toyota sportsbil til en verdi av 450.000 kroner, på et Bilflax-lodd.

- Vi fant ut i går at vi skulle ta en liten tur til Selje i dag. Vi tok båten fra Askvoll i dag formiddag, og da vi kom til Selje gikk vi inn på butikken og kjøpte oss hver sin is og noen Flax-lodd. Da mannen min hadde skrapa det første loddet sa han «Herregud, jeg har vunnet en bil!». Jeg spiste nå rolig videre på isen, men så så jeg jo at det faktisk stemte, ler Inger Rivedal.

De gikk inn på butikken, og der blei det ringt til Norsk Tipping og de fikk bekrefta at jo, det var riktig at de har vunnet en sportsbil.

- Jeg har en Toyota RAV fra før, men Bjarne kjører en gammel Audi fra 1976, som han har brukt i alle år på arbeid. Han har nettopp gått av med pensjon etter 47 år på Helle fabrikker.

- Han har tippa Lotto og Vikinglotto i alle år, uten at det har blitt noen storgevinster. Men nå var det visst hans tur, sier Inger Rivedal, på telefon fra hurtigbåten tilbake til Askvoll.

- De skulle ha en hyggelig tur til Selje, og det blei det jo. De var så glade for gevinsten, og dette er jo kjekt for oss også, sier daglig leder på den lokale  Coop Prix-butikken i Selje, Roald Halsør.

Han sier det ikke er første gangen de i butikken opplever at noen får store gevinster, for eksempel i Lotto.

- Men at det er første gangen, så langt jeg vet, at noen har skrapa fram en førstegevinst på Flaxlodd kjøpt i butikken hos oss, sier Halsør.