FOTBALL: Både Eid og TMFK tapte sine kamper, mens Skavøypoll måtte nøye seg med uavgjort i lørdagens runde i 3. og 4. divisjon.

Eid hadde flere store muligheter til å ta ledelsen, blant annet et stolpeskudd etter fem minutter, i hjemmemøtet med Sogndal2 i 3. divisjon.

Det var imidlertid gjestene som tok føringen da Fredrik Flo satte inn kampens første mål fra kort hold da halvtimen var unnagjort.

Eidarane fortsatte å skape sjanser, og kom nært tre ganger utover i omgangen. Et ville seg imidlertid ikke foran Sognadl2-målet, og dermed gikk lagene i garderoben med borteledelse etter halvspilt.

Andre omgang ble langt fra like sjanserik for Eid, som sleit med å få etablert noe trykk på gjestene.

Sogndal2 kontrollerte greit og fem minutter før slutt sikret sogndølene poengene med dagens andre scoring og 2-0-seier.

Tornado Måløy møtte Sandane på bortebane, mens Skavøypoll spilte bortekamp mot Dale i 4. divisjon.

Tornado Måløy havnet bakpå etter en drøy halvtimes spill, og det skulle også vise seg å være nok til tre poeng for vertene.

Vågsøy-klubbens Sølve Haugen pådro seg først gult kort ett minutt før pause, og da det andre gule kortet kom like etter sidebytte ble jobben vanskelig for TMFK.

Sandane kontrollerte stort sett som de ville, og bare laber effektivitet hindret flere scoringer for hjemmelaget.

I Dale sørget Rune Solvang for Skavøypoll-ledelse allerede i det 7. minutt etter en corner.

Vertene kom imidlertid tilbake med ti minutter igjen av omgangen, og 1-1 holdt seg til pause.

De siste 45 minuttene forble også målløse, og dermed endte det med ett poeng til hvert av lagene.

Les mer om kampene på fjt.no/PLUSS og i tirsdagsavisen.