FOTBALL (Sandane - Tornado Måløy 1-0): Tornado Måløy er langt unna målet om opprykk, men er likevel godt fornøyd med innsatsen til trioen som har ledet laget.

– Hovedtrenerne Geir Ove (Refvik) og «Bu» (Kent Rune Bugjerde), med Løken (Per-Magne) som assistent- og keepertrener, har gjort en bra jobb og fungerer bra i lag, konstaterer sportslig leder Kjetil Holvik.

Geir Ove Refvik, som ledet laget til seriemesterskap i 2011-sesongen, var tilbake som hovedtrener i fjor sommer. Det endte i et mislykket forsøk på å berge Vågsøy-klubben fra nedrykk fra 3. divisjon.

Han fortsatte som hovedtrener i årets sesong, likestilt med Bugjerde og med Løken som assistenttrener, med målsetting om opprykk og en snarlig retur til 3. divisjon. Én serierunde før slutt kjemper i stedet Tornado Måløy om tredjeplassen i 4. divisjon, med fortsatt status som kommunens beste lag foran Skavøypoll som eneste gulrot.

– Vi har et ungt lag og det har gått litt opp og ned. Men trenerteamet har gjort en god innsats, mener Holvik.

Han håper at trioen blir med også i fortsettelsen.

– Nå skal vi først evaluere årets sesong etter at den er ferdigspilt. Men gode trenere vokser ikke på trær, og i utgangspunktet håper vi at alle fortsetter, sier Kjetil Holvik.

Geir Ove Refvik sier følgende om trenerspørsmålet:

– Vi har kontrakt ut året, og noe annet er ikke omsnakket. Det har ikke kommet noe utspill fra klubben, og det står i kontrakten at vi skal snakke om ny kontrakt ved sesongslutt, forklarer treneren.

Han vil ikke forskottere hva som skjer om han og resten av teamet får tilbud om å fortsette.

– For min del avhenger det av masse forskjellige ting. Hva det er, får vi ta når den tid kommer.

Lørdagens bortemøte med Sandane ble en bekreftelse på at ikke alt går på skinner for Tornado Måløy om dagen.

– Vi spilte meget bra de første 20 minuttene, og bommet blant ann et på to kjempesjanser. Så scoret Sandane på sin første sjanse, og det gjorde oss litt stresset, medgir Refvik.

Bedre ble det ikke av at Sølve Haugen pådro seg to gule kort i løpet av minuttene rett før og rett etter pause.

– Det ble en krigekamp, og det er vi ikke gode på.

Kampfakta:

4. divisjon, menn

Sandane - Tornado Måløy 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 (32) Thomas Dyrrdal

Dommer: Thor Kristian Sortevik, Svelgen

Gult kort: fire til Sandane, samt Fridjon Mortensen og Sondre Myre Silden, begge TMFK

Rødt kort: Sølve Haugen, TMFK (46, to gule)

Tornado Måløy: K. Fosse Elde, F. Mortensen, B. Silden, T. Aa. Pleym Evensen, E. Føleide, E. Holvik, S. A. Volle, , C. A. Nore, S. Myre Silden, S. Haugen, H. Myhre

Innbyttere: D. Mork, R. Refvik Riise

Ronnie Refvik Riise har scoret jevnt og trutt i sitt comeback for TMFK2 denne sesongen. Lørdag gjorde han comeback for førstelaget da han kom på banen etter en drøy times spill.