FOTBALL (Dale - Skavøypoll 1-1): Skavøypoll-treneren mener det er godkjent om laget avslutter sesongen blant de seks beste.

– Om vi ligger på øvre halvdel etter siste serierunde, så er vi fornøyd, sier spillende trener Børge Yndestad etter lørdagens bortemøte med Dale.

1-1-resultatet betyr trolig at Skavøypoll kan se langt etter en plass på «pallen», selv om det fortsatt er mulig å bli blant de tre beste om resultatene i serieavslutningen går veien.

– Vi går alltid for seier, og så får vi se hvordan det går til slutt, sier Yndestad før hjemmemøtet med tabelltreer Sandane førstkommende søndag.

Lørdag sørget assistenttrener Rune Solvang for Skavøypoll-ledelse før ti minutter var unnagjort. Men ti minutter før pause var lagene like langt, og 1-1-scoringen ble også kampens siste nettkjenning.

– Utligningen kom etter en personlig feil hos oss. Det er litt skuffende med tanke på at vi hadde en sterk tropp, men uavgjort er et OK resultat med tanke på hvordan kampen utviklet seg, mener Skavøypoll-treneren.

Han karakteriserer møtet med Dale som «en dårlig fotballkamp»:

– Det ble slått mye langt og det var lite samhandling. Vi var ikke «på», samtidig som Dale-spillerne la ned en veldig stor innsats, avslutter Børge Yndestad.

Kampfakta:

4. divisjon, menn

Dale - Skavøypoll 1-1 (1-1)

Mål: 0-1 (7) Rune Solvang, 1-1 (35) Frank Vik

Dommer: Brede Nymark, Sogndal

Gult kort: Rune Myre og Anders Martin Hagen Kvalvåg

Skavøypoll: Y. Furnes, A. M. Hagen Kvalvåg, L. Nygård, B. Yndestad, A. Eldevik, R. Myre, K. A. Gangeskar, V. Furnes, S. Åmelfot, R. Solvang, T.-E. Tvendeseter Kupen

Innbyttere: A. Kvalheim, S. Silden, M. Nore