Erik Sandal skal spille for Skavøypoll i 2016-sesongen.

Det bekrefter 32-åringen på sin Facebook-profil torsdag kveld. Sportslig leder Sujeevan Mohanarajah i Skavøypolll slår også fast at selv om ikke avtalen er spikret ennå, så blir midtbanespilleren å se i rødt denne sesongen.

- Erik og familien har bestemt seg for å flytte tilbake til hjemtraktene, etter en del år i Ulsteinvik. Derfor er det helt naturlig at en av Deknepollens store sønner vender tilbake til moderklubben Skavøypoll, som fostret opp denne fantastiske fotballspilleren, sier sportslig leder Sujeevan Mohanarajah til fjt.no.

Han forklarer at klubben har jobbet med dette lenge, men at det fremdeles gjenstår noen formaliteter før avtalen er på plass.

- Dette blir en av de største signeringene på våre kanter og Polljen er henrykt over å få Erik tilbake på Skavøypoll stadion. Den hjemvendte sønn er også tiltenkt andre roller i Skavøypoll og ikke bare som spiller om alt går etter planen. Tilbakekomsten vil gi hele klubben et enormt løft både på og utenfor banen. Man kan trygt si at det er mye positivitet rundt Skavøypoll for tiden, avslutter Mohanarajah.

Erik Sandal kan få sitt offisielle comeback for Skavøypoll i serieåpningen i 4. divisjon mot Bremanger 15. april.