FOTBALL (Kaupanger - Eid 2-2): – Det er greit å få noen vekkere tidlig i sesongen om at vi må være på maksnivå for å få med oss poengene.

Slik oppsummerer Bjørn Totland torsdagens 2-2-kamp mot Kaupanger. Det var eidaranes andre strake uavgjortresultat på bortebane etter 9-0 hjemme mot Gaular i serieåpningen.

– Vi har en jobb å gjøre, og det er at vi må være klare til kamp. Vi kan ikke ta for lett på ting. Men om vi presterer på maksnivå, så skal vi være bedre enn alle de andre, mener Totland.

Han tror ikke det blir en vane at Eid roter vekk poeng:

– Jeg ser ingen faresignaler. Det var mye positivt mot Kaupanger, der vi var det førende laget og var nærmest seieren.

Kristian Lefdal fulgte opp sine fire scoringer i første runde med å sende eidarane i føringen drøyt halvveis i første omgang. Kaupanger utlignet med fem minutter igjen til pause, før Simen Lefdal sørget for fornyet seiershåp for Eid med 2-1-målet knappe kvarteret før slutt. Men ledelsen holdt bare i fem minutter.

– Jeg er fornøyd med innsatsen og moralen som spillerne viste. Vi ville vinne. Etterpå jublet hjemmelaget for uavgjort, mens våre gutter var veldig skuffet i garderoben. Det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde vunnet begge de to siste kampene, men det tror jeg at vi skal få i vår favør på sikt, spår Eid-treneren.

kampfakta

4. divisjon, menn

Kaupanger - Eid 2-2 (1-1)

Mål: 1-0 (25) Kristian Lefdal, 1-1 (41) Sindre Rørvik, 2-1 (77) Simen Lefdal, 2-2 (82) Rørvik

Dommer: Rune Haugland, Haugen

Gult kort: Muktar Ferej Yassin, Eid

Eid: S. Torheim Frislid, H. Holmøyvik, M. F. Yassin, J. Skorge, S. Grøttå, H. Haugen, V. Høynes, M. Henriksen, K. Lefdal, S. Lefdal, A. Midthjell Innbyttere: J. Joensen, D. Myklebust