Både Tornado Måløy og Skavøypoll vant sine 4. divisjonskamper i kveld.

Tornado Måløy hadde få problemer med å slå et svakt Fjøra2/Sogndal3 hjemme på Måløy stadion. I fint vårvær fikk TMFK en drømmeåpning da Sondre Myre Silden scoret 1-0 allerede etter to minutter. Agust Helgi Jonsson økte til 2 og 3-0 før pause. Etter sidebytte dominerte Tornado Måløy stort og Birger Silden økte til 4-0 før Jonsson fastsatte sluttresultatet til 5-0 da han fullførte sitt hattrick. Resultatet løfter TMFK til 3. plass på en svært jevn tabell i 4. divisjon.

Samtidig vant Skavøypoll 1-0 over Gaular på Sande og inntok med det tabelltoppen i 4. divisjon. Håvard Hagen scoret kampens enste mål på Sande, mens Skavøypoll-forsvarer Lars Nygård og en Gaular-spiller begge pådro seg rødt kort i sluttminuttene.

Neste kamp for TMFK og Skavøypoll er 16. mai. Da møtes Vågsøy-lagene på Skavøypoll stadion.

I 6. divisjonsoppgjøret på Reed stadion tapte Stadlandet/Åheim 0-5 for Breimsbygda/Jølster2 i kveld.

Les mer om kampene på fjt.no PLUSS søndag kveld og i vår papiravis tirsdag.