FOTBALL: Skavøypoll havnet bakpå i fredagens toppoppgjør i 4. divisjon, men kunne juble til slutt.

Halvminuttet inn i tilleggstiden fikk innbytter Karl Oskar Volle tåen på ballen like foran en utrusende Høyang-keeper, og den trillet i mål til ellevill jubel blant Skavøypoll-spillerne.

Etter noen småhektiske avslutningsminutter kunne hjemmelaget feire nok en viktig seier, der de befestet førsteplassen på tabellen.

Seieren betyr at Skavøypoll nå har en luke på seks poeng ned til Høyang, som lå på tredjeplass før dagens kamp.

Toppkampen ble ingen velspilt affære, der Skavøypoll hadde ballen mest i en sjansefattig første omgang.

Det var imidlertid gjestene som tok ledelsen i det 52. minutt. Vågsøyværingene brukte imidlertid ikke lang tid på å utligne.

Knappe to minutter etter 0-1 stanget Håvard Hagen inn en corner til 1-1, samtidig som at han stanget nesen i bakhodet på en Høyang-forsvarer. Det resulterte i nesebrudd for midtstopperen, som naturlig nok måtte følge resten av kampen som tilskuer.

Skavøypoll presset på for seiersmålet, og to minutter før full tid avsluttet Anders Kvalheim like over tverrliggeren. Og i det 91. minutt kom altså scoringen som sikret tre nye poeng til serielederen.

Les mer om kampen på fjt.no søndag kveld og i papiravisen tirsdag.