FOTBALL: Eid havnet under i lørdagens bortemøte med Dale i 4. divsjon, men kom tilbake og sikret seg tre nye poeng i tetkampen. Bremanger klarte aldri å reise etter tre tidlige baklengsmål.

Dale tok ledelsen mot Eid etter ti minutter, og det ble også den eneste scoringen de første 45 minuttene.

Men eidarane viste styrke og kom tilbake etter sidebytte. Først tente Kristian Lefdal seiershåpet for fullt da han utlignet ti minutter ut i andre omgang.

Da en halv omgang gjensto, fikk Eid straffe, og spillende trener Bjørn Totland scoret fra ellevemeteren. Det holdt helt inn og med tre poeng er eidarane fortsatt bare to poeng bak serieleder Skavøypoll.

I Bremanger fikk hjemmelaget en elendig start mot Gaular.

Gjestene tok ledelsen i det 12. minutt, og i løpet av fem minutter scoret de ytterligere to ganger.

Bremanger reduserte i det 54. minutt, men greide aldri å hente inn igjen forspranget og tapte til slutt 1-4.

Les mer om kampene på fjt.no søndag kveld og i papiravisen på tirsdag.