FOTBALL (Bremanger - Gaular 1-4): Midtstopper Håvard Mjølkeråen vet hva som trengs for å få Bremanger tilbake på vinnersporet.

– I dag hadde vi en dårlig dag, og det går ikke. 80 prosent holder ikke om du skal vinne fotballkamper, sier Mjølkeråen.

Lørdagens 1-4-tap på hjemmebane betyr at Bremanger har sluppet inn 14 baklengsmål på sine to siste kamper.

– Det påvirker ikke meg på noen måte. Jeg nullstiller meg uansett resultat, og neste kamp er det nye muligheter, mener den rutinerte 30-åringen.

Nå venter bortemøtet med Dale førstkommende helg og så hjemmekamp mot Tornado Måløy i påfølgende serierunde.

– Det blir to tøffe kamper, men de er fullt mulig å ta dem. Vi satser på seks poeng, og dersom vi er klare fra start, så tror jeg at vi kan klare det. Men om vi spiller som vi gjorde mot Gaular i dag, så blir det null poeng, fastslår midtstopperen.

Han er klar på at Bremanger ikke var «påskrudd» fra start i lørdagens hjemmekamp. Og det fikk konsekvenser.

– Vi var veldig slakke i første omgang, og vi slapp inn noen dritmål. De to første var fri-sparkmål, mens det tredje kom etter en personlig feil, forteller midtstopperen, som tar på seg ansvaret for baklengsmål nummer tre:

– Jeg var ikke god selv i dag, og den tredje scoringen til Gaular var mitt etter en feilpasning og et brudd på midtbanen, fastslår 30-åringen.Han sørget selv for Bremangers trøstemål knappe ti minutter etter sidebytte, og mener bestemt at poengmulighetene var der.

– I andre omgang hadde vi Gaular, og vi hadde tatt dem om vi hadde fått ett mål til tidlig i omgangen. Men vi satt oss i en dårlig posisjon med tanke på at vi lå under 0-3 før første omgang var halvspilt, sier Håvard Mjølkeråen.

Trener Morten Ferstad er enig i både at baklengsmålene var for lettkjøpte og at Bremanger burde fått med seg minst ett poeng.

– De fikk tre mål på de første 17 minuttene, men så var vi bedre enn dem resten av kampen. Vi spilte ingen god kamp, men vi var gode nok til å slå dem, mener Ferstad.Han legger til at flere spillere sliter med sykdom og skader.

– Eirik Rylandsholm er ute i to-tre uker med en leddbåndskade i kneet, og flere hangler. I tillegg måtte Magnus Myrhol, som var tilbake fra skole, ut med det som sannsynligvis var en meniskskade.

Kampfakta

4. divisjon, menn

Bremanger - Gaular 1-4 (0-3)

Mål: 0-1 (12), 0-2 (16), 0-3 (17), 1-3 (54) Håvard Mjølkeråen, 1-4 (90)

Dommer: Rune Haugland, Haugen

Gult kort: to til Gaular

Bremanger: M. Hauge, S. Bugjerde, H. Mjølkeråen, M. Myrhol, V. Senneset, T. Rylandsholm, S. Hamre, M. Igland Senneset, E. Rosø, M. Klakegg Hauge, G. Larsen

Innbyttere: S. Kolset, E. Frøyen, T. Førde