FOTBALL (Selje - Eikefjord 1-3): Selje-treneren gikk nesten tom for byttelapper i møtet med Eikefjord.

– Jeg har aldri byttet så mye i min trenerkarriere som i dag, fastslår Marko Tanasic etter søndagens hjemmetap.

Allerede før kampen var i gang måtte treneren gjøre en forandring i den planlagte startelleveren.

– Ingo (da Silva, journ. anm.) skulle starte kampen, men kjente noen problemer i det ene kneet i går. Han prøvde å varme opp, men måtte gi seg etter fem minutter. Dermed startet vi med unggutten Sebastian Drage, sier treneren.

Kampen var ikke mer enn 25 minutter gammel da Selje måtte gjøre sitt første bytte. Og det ble enda et før første omgang var ferdigspilt.

– Det er selvfølgelig ikke bra at du må bytte og gjøre om på det du planla nesten med en gang, sier Tanasic.

Utover i andre omgang fortsatte «bytte-bonanzaen». To av lagets sentrale brikker Are Berstad og Ole Andreas «Oen» Solheim var begge inn og ut av laget underveis i kampen. Førstnevnte sliter med en halsbetennelse og går på antibiotika. Solheim måtte ta flere pauser underveis; først i det 55 minutt, før han kom inn ti minutter senere, for så å bli byttet ut og inn igjen i løpet av det neste kvarteret.

– Oen kjente varmen og var ikke ett hundre prosent. Og det var mange, mange bytter. Etter 15 minutter av andre omgang ble det veldig mye, konstaterer treneren.

Til tross for seljeværingenes tap nummer to på de første tre serierundene, skryter Tanasic av innsatsen til eget lag.

– Vi møtte et veldig godt 5. divisjonslag og det var en veldig god kamp. Jeg er veldig fornøyd med guttene. Gjestene tok ledelsen etter halvspilt første omgang, men bare fire minutter senere fikk Selje straffe.

Nevnte Ole Andreas Solheim bommet imidlertid fra ellevemeteren, og dermed kunne Eikefjord gå i gardeoben med ledelse.

Bare to minutter etter sidebytte utlignet Kim Ole Rønning, men Eikefjord avgjorde med to nye langskudd i det 71. og i det 90. minutt.

– På en god dag hadde vi kanskje scoret to-tre ganger til med det spillet vi viste i dag, mener Tanasic, som nå håper på en opptur mot sin tidligere klubb Jølster på bortebane førstkommende søndag:

– Jeg gleder meg til å møte dem og håper vi kommer sterkere tilbake der.

Kampfakta

5. divisjon, menn

Selje - Eikefjord 1-3 (0-1)

Mål: 0-1 (23), 1-1 (47) Kim Ole Rønning, 1-2 (71), 1-3 (90)

Dommer: Rolf Lefdal, Haugen

Gult kort: Kim Ole Rønning, Magnus Rye og Johannes Osmundsvåg, alle Selje, samt to til Eikefjord

Selje: K. Rundereim, J. A. GulbransenJ. Osmunsvåg, J.-K. Apelseth, M. L. Larsen, O. A. Solheim, R. Tunheim Aarsheim, J. Beitveit, S. Drage, K. Haugen, K. O. Rønning

Innbyttere: A. Berstad, M. Rye, P. A. Teige, K. Aam Hamre