FOTBALL (Skavøypoll - Høyang 2-1): Matchvinneren tror Skavøypoll har mer på lager etter overtidsseieren i toppkampen.

– Jeg tror vi bare kommer til å bli bedre og bedre, smiler Karl Oskar Volle.

Han ble den store helten da Skavøypoll sikret seg sesongens sjette trepoenger på syv forsøk.

Et halvt minutt inn i tilleggstiden kom 20-åringen alene gjennom, og fikk såvidt tuppet ballen forbi en utrusende Høyang-keeper før den trillet i det tomme målet.

Det utløste elleville jubelscener blant Skavøypoll-spillerne, vel vitende om at de hadde sikret seg en særdeles viktig seier i tetstriden.

– Det var helt utrolig deilig. Dette var en toppkamp og vi tok tre poeng. Det var jev... viktig, konstaterer Volle.

Han kom inn etter knapt halvspilt andre omgang, på stillingen 1-1, og ble altså hjemmelagets joker for å holde seg på tabelltoppen enda en serie-runde.

– Dette var min andre scoring så langt i sesongen. Den første var mot Tornado Måløy, så det har vært to viktige mål, og det er kjempekjekt, sier angriperen, som kom fra nettopp TMFK i forkant av årets sesong.

Volle konstaterer samtidig at Skavøypoll skaffet seg en luke på seks poeng ned til Høyang med fredagens seier.

– Denne seieren betyr også at vi har en luke til de andre topplagene. Og som sagt, så har vi mye mer å gå på, spår Volle.

Toppkampen ble aldri noen spesielt velspilt affære. De første 45 minuttene var både sjansefattige og målløse, men det var hjemmelaget som hadde ballen mest. Etter sidebytte kom imidlertid scoringene, selv om spillet aldri var blendende.

Gjestene tok ledelsen syv minutter ut i omgangen, men bare to minutter senere sørget Håvard Hagen for at lagene var like langt. Han scoret på et hjørnespark, og pådro seg nesebrudd i den samme duellen. Dermed var kampen over for den hodesterke midtstopperen.

– Jeg headet ballen i hjørnet samtidig som at jeg «headet» nesen i bakhodet på en Høyang-forsvarer. Jeg fikk se at ballen gikk i mål før jeg la meg ned. Det var en god følelse, men litt vondt, forteller Hagen, sittende på sidelinjen med hoven og blodig nese.

– Jeg gled rett i forkant av 0-1-målet, så jeg var ekstra tent på å score, og det gjorde jeg.

Kampfakta

4. divisjon, menn

Skavøypoll - Høyang 2-1 (0-0)

Mål: 0-1 (52), 1-1 (54) Håvard Hagen, 2-1 (90+1) Karl Oskar Volle

Dommer: Andreas Sandal, Haugen

Gult kort: Espen Sandal, Skavøypoll, samt ett til Høyang

Skavøypoll: Y. Furnes, L. Nygård, H. Hagen, B. Yndestad, R. Myre, E. Sandal, J. H. Haraldsson, E. Sandal, T. Ødegård, T.-E. Tvendeseter Kupen, R. Solvang

Innbyttere: S. Silden, E. Kvalheim, K. O. Volle, A. Kvalheim