FOTBALL: Skavøypoll befestet tabelltoppen i 4. divisjon da de vant hele 13-0 mot Fjøra2/Sogndal3. Bremanger fikk en god start, men sto poengløse igjen mot Kaupanger.

Skavøypoll brukte bare knappe tre minutter på å ta ledelsen mot Fjøra2/Sogndal3 da Tor-Erik Tvendeseter Kupen satte kampens første mål kontrollert til side for keeper.

Gjestene stilte uten innbyttere, og den tidlige 1-0-scoringen ble et forvarsel på hva som skulle komme.

Rune Solvang doblet ledelsen i det 10. minutt, før Rune Myre satte nummer tre bare fem minutter senere.

Karl Oskar Volle økte til 4-0 minuttet senere. Samme mann sørget også for 5-0, før Børge Yndestad headet inn 6-0 etter en corner ti minutter før pause.

To minutter før lagene gikk i garderoben fikk innbytter Steven Silden æren av å fastsette pauseresultatet til 7-0.

I andre omgang fortsatte målene å renne inn for hjemmelaget. Først headet Lars Nygård inn nummer åtte, før nevnte Volle og Tvendeseter Kupen scoret henholdsvis ett og to til før 20 minutter var passert.

Som en kuriositet kan det nevnes at de sjanseløse gjestene hadde sitt første skudd i retning mål tolv minutter før full tid. Skuddet gikk tre-fire meter over mål.

To innbytter fikk æren av å sette punktum; først Anders Ramsevik Kvalheim til 12-0 og til slutt Sujeevan Mohanarajah med Skavøypolls 13. og siste for dagen.

Også i Bremanger fikk hjemmelaget en strålende start da Martin Klakegg Hauge sendte vertene i føringen allerede i det fjerde minutt. Kaupanger brukte imidlertid ikke mer enn to minutter på å utligne, og 1-2-scoringen i det 37. minutt ble også kampens siste.

Bremanger fikk satt inn et lite press på slutten, men maktet ikke å skape det helt store, og gjestene tok en fortjent seier.