FOTBALL: Tornado Måløy gjorde jobben før pause og innkasserte tre meget viktige poeng hjemme mot Vik.

Hjemmelaget brukte knappe fire minutter på å feste grepet om lørdagens 4. divisjonsmøte på Måløy stadion da Chris-André Nore satte kampens første på vakkert vis.

Rett før kvarteret var spilt doblet Agust Helgi Jonsson ledelsen med en lobb over en utrusende Vik-keeper, og da halvtimen var passert fikk samme mann foten på et innlegg fra Christian Tvendeseter Lofnes og økte til 3-0.

Rett før dommeren blåste av for halvspilt kamp, fikk Sveinung Frantzen æren av å sette punktum for en meget solid omgang fra hjemmelagets side da han satte inn 5-0 på en retur.

I andre omgang åpnet kampen seg litt opp. TMFK fortsatte å skape sjanser, samtidig som at Vik også var litt farligere frempå. Gjestene reduserte syv minutter før full tid, og bare to minutter senere fastsatte de sluttresultatet til 5-2 med nok et trøstemål.

Les mer om kampen på fjt.no søndag kveld eller i papiravisen tirsdag.