Åheim-jenta Vilde Hasund (19) spilte sluttminuttene da Norge tapte 0-1 for Nederland i jenter 19-EM fredag kveld.

Norge åpnet EM med 1-0-seier over Frankrike tirsdag. Da fikk ikke Hasund spilletid.

I kveldens oppgjør mot Nederland i Zlate Moravce i Slovakia scoret Sisca Folkertsma kampens eneste mål etter 56 minutter.

Hasund ble byttet inn etter 84 spilte minutter, men Røa-spilleren kunne ikke forhindre at Nederland stakk avgårde med alle poengene.

Norge spiller sin siste gruppespillskamp mandag. Da venter vertsnasjonen Slovakia. De tapte 0-6 for Frankrike i kveld.

Tabell i Gruppe A etter at lagene har spilt 2 av 3 kamper:

1. Nederland, 6 poeng (+7 målforskjell)

2. Norge, 3 poeng (0 målforskjell)

3. Frankrike, 3 poeng (+5 målforskjell)

4. Slovakia, 0 poeng (-12 målforskjell)

Med seier over Slovakia er Norge klare for semifinalene om Nederland ikke taper for Frankrike. Taper nederlenderne og Norge vinner blir målforskjellen avgjørende for Norge, Frankrike og Nederland som da alle ender på seks poeng. Ender Frankrike-Nederland uavgjort, holder det med uavgjort for Norge mot Slovakia.