Det ble en god inngang til helgen for våre lag i lokalfotballen.

I herrenes 4. divisjon hadde serieleder Skavøypoll få problemer med å slå Gaular på hjemmebane. Erik Sandal (3), Rune Myre, Steven Silden, Lars Nygård, Eirik Kvalheim og Tor-Erik Tvendeseter Kupen scoret målene da polljarane vant hele 8-2 i kveld.

Tre poeng bak Skavøypoll holder Eid følge med rødtrøyene etter at de slo Høyang 2-0 i kveld. Toppscorer Kristian Lefdal og Sindre Hafsås scoret målene for Eid på Eid stadion.

I Sogndal fikk Tornado Måløy en marerittstart og låg under 2-0 mot Fjøra2/Sogndal3 før kampen var ti minutter gammel. Vågsøy-laget slo imidlertid kraftig tilbake og vant til slutt 5-2 etter scoringer fra Birger Silden (2), Chris Andre Nore, Thor-Aage Pleym Evensen og Benjamin Frantzen. For første gang i år har dermed TMFK vunnet to seriekamper på rad. Fjøra2/Sogndal3 fikk en spiller utvist like før pause.

I kvinnenes 3. divisjon tok Tornado Måløy sin fjerde strake seier da de slo Breimsbygda/Sandane 1-0 på hjemmebane i kveld. Thea Kassen Sæten scoret kampens eneste mål på Måløy stadion.