FOTBALL (Skavøypoll–Gaular 8-2): Etter målfesten mot Gaular tror Skavøypolls sportslige leder at det er i ferd med å løsne for rødtrøyene som nå forsterker angrepet.

– Vi har mange gode angrepsspillere, og jeg forventer at det løsner skikkelig snart. Det har vært noe uforløst over angrepsspillet vårt, sier sportslig leder Sujeevan Mohanarajah etter 8-2-seieren over Gaular.

– Trenerteamet ville ha en respons med tanke på at vi ikke har prestert opp mot vårt beste i starten av høstsesongen. Laget ga svar på tiltale med en målfest, sier Mohanarajah, som legger til:

– Mange av spillerne tok tak og det var mange gode enkeltprestasjoner.

Skavøypolls toppscorere er midtstopper Håvard Hagen og midtbanespiller Erik Sandal. Sistnevnte noterte seg for hat trick på drøye ti minutter i andre omgang fredag.

I helga ble det klart at Skavøypoll-angrepet forsterkes med Tornado Måløy-angriper Sondre Myre Silden (17) som leies ut fra naboklubben.

Mohanarajah satser dermed på flere scoringer fra SIL-angrepet i sesonginnspurten.

Myre Silden har kontrakt med TMFK ut 2017 og utlånsavtalen gjelder fra 5. september, tre dager etter TMFK at møter Skavøypoll på Måløy stadion.

– Tidlig denne uken bad Sondre om å få snakke med Skavøypoll med tanke på et mulig utlån. Begrunnelsen han ga var at han ikke lenger var motivert for å spille for Tornado Måløy. Siden TMFK ikke ønsker umotiverte spillere, så ga klubben Sondre tillatelse til å snakke med Skavøypoll, forklarte nestleder Endre Rutledal i Tornado Måløy lørdag, før han la til:

– TMFK ønsker Sondre lykke til på utlån i Skavøypoll.

– Vi har hatt noen skader på våre spillere og har vært på jakt etter en kantspiller i det siste, forklarer sportslig leder Sujeevan Mohanarajah i Skavøypoll.

Han tror det er greit for alle parter at Myre Silden får prøve seg i et nytt miljø.

– Skavøypoll skal være en klubb for polljere og bygdene rundt, men nå manglet vi en spiller i en bestemt posisjon og da bestemte vi oss for å si ja til en utlånsavtale. Vi diskuterte det med våre unge spillere. De kjenner Sondre fra før og er innstilt på å brette opp ermene når det nå blir mer konkurranse om plassene på laget, sier Sujeevan Mohanarajah.

** Trond Grønnevik Sandal (30) gjorde comeback for Skavøypoll da han kom på banen som innbytter i andreomgang.

** SIL-keeper Yngve Furnes sliter fremdeles med ribbeinsskaden han pådro seg mot Vik. Utespiller Anders-Martin Hagen Kvalvåg voktet buret mot Gaular. Håvard Hagen spilte heller ikke mot Gaular på grunn av en skade i nesen. Både Furnes og Hagen er ventet spilleklare til lokaloppgjøret mot Tornado Måløy fredag.

KAMPFAKTA

4. divisjon, menn

Skavøypoll - Gaular 8-2 (4-1)

Mål: 1-0 (12) Rune Myre, 1-1 (17), 2-1 (30) Lars Nygård, 3-1 (36) Steven Silden, 4-1 (45) Eirik Kvalheim, 5-1 (56) Erik Sandal, 6-1 (61) Sandal, 7-1 (65) Sandal, 8-1 (68) Tor-Erik Tvendeseter Kupen, 8-2 (83)

Dommer: Olav Næss, Stryn

Gult kort: ett til Gaular

Skavøypoll: A.-M. Hagen Kvalvåg, L. Nygård, B. Yndestad, R. Myre, E. R. Flataker, K. A. Gangeskar, Er. Sandal, R. Solvang, E. Kvalheim, T.-E. Tvendeseter Kupen, S. Silden

Innbyttere: J. H. Haraldsson, V. Furnes, T. Ødegård, K. O. Volle, T. Grønnevik Sandal, A. Kvalheim, S. Mohanarajah