FOTBALL (Tornado Måløy – Breimsbygda/Sandane 1-0): TMFK-damene har heng på topplagene etter fire strake seiere, men kapteinen ber lagkameratene beholde roen.

Etter 1-0-seieren over Breimsbygda/Sandane fredag har Tornado Måløy kun to poeng opp til serieleder Høyang som de møter på bortebane neste helg. Med fire strake seiere er TMFK det fremste formlaget i den svært jevne 3. divisjonsavdelingen, men kaptein Maria Kristoffersen er forsiktig med å utrope blåtrøyene som en kandidat til å bli kretsmestere.

– Det vet jeg ikke om jeg tør å si helt ennå, men det ser i alle fall lysere ut enn hva det gjorde etter de første kampene. Vi må ta én kamp av gangen, fortsette med det vi har gjort i det siste, beholde roen og så får tabell være tabell enn så lenge, sier Kristoffersen.

– Selv om vi hadde to måneder kampfri i sommer hadde vi kun ferie i to uker. Dermed har de som har vært hjemme stort sett trent gjennom hele sommeren, forklarer Kristoffersen, som legger til at noen ferierende spillere fra Tornado Bergens damelag har supplert TMFKs tropp på treningene i sommer.

– Vi har aldri gjennomført en så god kamp defensivt. Hele laget jobbet sammen og Breimsbygda/Sandane kom vel til kun én sjanse i løpet av hele kampen, forteller Maria Kristoffersen.

I fraværet av toppscorer Lise Igland Senneset, var det Thea Kassen Sæten som fremover på banen ble avgjørende med sitt vinnermål midtveis i første omgang.

– Det viser at vi har andre spillere som også kan score mål. Vi må tørre å skyte mer!, oppfordrer kapteinen, som stortrives i sesong nummer to for damelagsatsingen til TMFK.

– Det er skikkelig artig å være med og stemningen er selvsagt veldig god.

KAMPFAKTA

3. divisjon, kvinner

Tornado Måløy - Breimsbygda/Sandane 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 (19) Thea Kassen Sæten

Dommer: Abdinazir Abdi, Eid

Gult kort: Thea Kassen Sæten, Tornado Måløy

Tornado Måløy: H. G. Gudmundsdottir, H. Sætren, R. Televik Blaalid, S. Myhre Refvik, A. K. Røsok Kvalheim, I. Navelsaker Røed, M. Kristoffersen, S. Nilsen, C. Eriksen Vedvik, T. Kassen Sæten, M. C. Jørgensen

Innbyttere: B. Lillestøl, E. Volle