FOT­BALL (Tor­na­do Mål­øy–Sogn­dal 2-1): Av Tor­na­do Mål­øy sine fem sei­e­re for se­son­gen, har Lise Igland Sen­ne­set vært på ba­nen i fire av de. Nå av­slø­rer topp­sco­re­ren at hun tro­lig er fer­dig i klub­ben.

Et­ter sei­e­ren mot Sogn­dal søn­dag et­ter­mid­dag, gikk Tor­na­do Mål­øy for­bi sog­nin­ge­ne på ta­bel­len. Topp­sco­rer Lise Ig­land Sen­ne­set ble nok en gang sen­tral i det som kan være hen­nes sis­te kamp for blå­trøy­e­ne.

– Det har vært utro­lig kjekt å være med, og selv om jeg bor i Bergen og har måt­tet pend­le til kamp så har det vært verdt det. I alle fall når vi får spil­le sli­ke kam­per og får tre po­eng. Det gir en eks­tra mo­ti­va­sjon til å rei­se langt, for­tel­ler Sen­ne­set.

Tor­na­do Mål­øy har igjen en kamp bor­te mot bunn­laget Stryn kom­men­de tors­dag, en kamp Sen­ne­set hå­per å få bli med på.

– Jeg skal egent­lig job­be, men jeg skal prø­ve å få fri, om jeg ikke får det var nok det­te her min sis­te kamp for Tor­na­do Mål­øy, for­tel­ler hun.

En som hå­per på det mot­sat­te er tre­ner Per-Mag­ne Lø­ken.

– Hun har el­le­ve mål på ni kam­per så det klart at hun er en vik­tig spil­ler for oss. Vi er et bed­re lag med Lise på ba­nen, det er det ikke noen tvil om. Hun of­rer mye ved å rei­se fra Bergen hver helg, men om hun øns­ker å fort­set­te med det had­de vi selv­føl­ge­lig blitt gla­de for det. Men vi kan ikke uten vi­de­re for­ven­te det, sier han.

– Jeg blir nok tro­lig væ­ren­de i Bergen. Det blir for langt og tungt å rei­se en hel se­song til, men vi får se. Det er mye som kan skje enda. Jeg får bru­ke vin­te­ren til å ten­ke litt på det, av­slut­ter Lise Sen­ne­set.

Må­le­ne til Sen­ne­set kom et­ter 17 og 39 mi­nut­ter i en om­gang hvor ver­te­ne do­mi­ner­te spil­let. I and­re om­gang kom gjes­te­ne mer med i kam­pen og skap­te spen­ning helt til slutt.

– Vi slapp de mer inn i kam­pen i and­re om­gang, og så sco­ret de fem mi­nut­ter ut i de sju til­leggs­mi­nut­te­ne. Et­ter det fikk de en cor­ner der jeg satt litt med hjer­tet i hal­sen, men det gikk hel­dig­vis bra. Det var en jevn kamp som det har vært i alle kam­pe­ne i år, men to­talt sett så sy­nes jeg at vi vant for­tjent, sier Per-Mag­ne Lø­ken.

Tornado Måløy er dermed nummer fem på tabellen før serieavslutningen i Stryn.

KAMPFAKTA

3. di­vi­sjon, kvin­ner

Tor­na­do Mål­øy  -  Sogn­dal 2-1 (2-0)

Mål: 1-0 (17) Lise Ig­land Sen­ne­set, 2-0 (39) Ig­land Sen­ne­set, 2-1 (90+5)

Dom­mer: Oliver Kir­ke­ei­de Næss, Stryn

Gult kort: Hege Sæt­ren, Tor­na­do Mål­øy

Tor­na­do Mål­øy: H. G. Gud­munds­dot­tir, S. Refvik, R. Te­le­vik Blå­lid, S. Myhre Refvik, H. Sæt­ren, I. Na­vel­sa­ker Røed, M. San­dal Gang­sø, M. Kristoffersen, S. Tei­ge, S. Tei­ge Nilsen, L. Sen­ne­set, T. Kas­sen Sæ­ten

Inn­byt­te­re:  K. Trol­le­bø, V. Far­stad Johansen, M. Jørgensen, L. Sil­den