FOTBALL: Eid tok et langt steg mot KM-tittelen i 4. divisjon med 6-2-seier i seriefinalen mot Skavøypoll.

Knappe første halvdel av første omgang av kveldens toppmøte var målløs. Så nærmest åpnet scoringskranene seg på Eid Idrettspark.

Kristian Lefdal sendte Eid i føringen i det 19. minutt. Så bommet bror Simen Lefdal fra straffemerket kort tid etterpå, men førstnevnte fulgte opp med Eid-scoring nummer to og tre henholdsvis i det 22. og 23. minutt

Rune Solvang reduserte for Skavøypoll bare minuttet senere, men Kristian Lefdal hadde mer på lager.

Drøye ni minutter senere gjorde nemlig hjemmelagets toppscorer det enda tyngre for gjestene. Kristian Lefdal satte sin fjerde scoring i løpet av 14 minutter, og dermed 4-1 til pause.

Andre omgang startet som den første, der første halvdel var uten mål. Og da kampens sjette scoring kom, var det nok en gang eidarane som puttet da Simen Lefdal gjorde opp for straffemissen.

Kvarteret før slutt satte kampens store spiller, Kristian Lefdal, inn sitt femte for dagen, før Skavøypolls Espen Sandal satte punktum med et trøstemål i det 76. minutt.

Dermed endte det med en overbevisende 6-2-seier til Eid, som topper tabellen på bedre målforskjell og en kamp mindre spilt enn Skavøypoll.

Les mer om kampen på fjt.no på søndag kveld eller i tirsdagens papiravis.