SK Brann gjør helomvending og tilbyr Azar Karadas fra Nordfjordeid likevel ny kontrakt.

Veteranen fikk ikke tilbud om ny kontrakt da den avtalte fristen for å avklare situasjonen hans gikk ut i september, men dialogen har fortsatt i ukene etterpå, melder Brann på sine egne nettsider.

- Azar ønsket en tidlig avklaring, og på det tidspunktet føltes det som en riktig vurdering å ikke tilby ham ny avtale. Da var Branns utfordrende økonomiske situasjonen også en del av vurderingen, sier sportssjef Rune Soltvedt

Fredag signerte Karadas en ettårskontrakt med klubben.

- Azar har motivasjonen som skal til, og fysisk sett vet vi hva han har å by på. Totalvurderingen ble at han fortsatt har noe å tilføre oss, fortsetter sportssjefen.

I samtalene rundt den nye kontrakten er det også avtalt at Karadas kommer til å være en del på treningsfeltet sammen med ulike lag i utviklingsavdelingen for å få innsikt i trenerrollen.

Til brann.no påpeker Karadas fredag morgen at det først og fremst er morgendagens viktige kamp mot Molde som er i tankene hans.

- Jeg var skuffet da klubben signaliserte at tiden min i Brann kunne være over. I dag er jeg glad og ser fremover. Jeg vet at jeg fortsatt har noe å bidra med, forsikrer han.

Karadas debuterte for Brann i 1999-sesongen, og etter hvert tok karrieren ham til flere klubber i ulike land. I 2014 signerte han for tredje gang for Brann.

Så langt har han spilt 201 A-kamper og scoret 41 mål.