Målene til Tornado Måløy ble scoret av Thea Kassen Sæten (2), Catrine Eriksen Vedvik og Synnøve Myhre Refvik.

I Kretsligaen ble det bare hentet til sammen ett poeng av våre lokale lag som var i aksjon i helgen.

Herrelaget til Tornado Måløy møtte tøff motstand borte mot Dale, og tapte 2-1. Blåtrøyene står dermed med null poeng på to kamper, og må opp et hakk forsvarsmessig når de kommende fredag tar i mot Eid på Måløy stadion. Målet til Tornado Måløy ble scoret av Stefan Misic i det åttiåttende minutt.

I 5. divisjon møtte Selje Bjørn i Gaupne. En jevnspilt kamp endte til slutt 2-2 etter at hjemmelaget hadde ledet to ganger. Målene til Selje ble scoret av Kristoffer Haugen og Magnus Rye.

I 6. divisjon ble det for våre lokale lag kun spilt én kamp. Det var Åheim/Stadlandet mot Gjerdsvika/Larsnes/Gursken. Der tapte samarbeidslaget 6-2 etter å ha ledet 2-0 til pause.