Det var gjestene som først gikk i ledelsen etter 16 minutter i en omgang hvor bygutta hadde et lite overtak på vertene. Etter hvilen, og med vinden i ryggen, fremsto Bremanger som et helt annet lag og styrte store deler av omgangen.

Først utlignet Martin Klakegg Hauge etter 54 minutter.

Åtte minutter senere skulle Eirik Rylandsholm legge ballen inn i feltet på et frispark, men ballen gikk forbi alt og alle og mellom armer og bein på en stakkars Florø2-keeper som nok har hatt bedre dager på jobb.

Verre ble det når Oliver Igland, fra 60 meter, la ballen i lengste hjørnet etter nok et frispark inn i feltet når det var spilt 67 minutter. At Bremanger-spillerne ikke traff medspillerne med innleggene betydde ingenting denne kampen.

Bremanger sin toppscorer Arune Ntege Cone satte inn dagens tredje dødball midt i mål over hodet på Florø2s sisteskanse, som fortvilet ruslet av banen etter å ha blitt trøstet av både med- og motspillere.

Fire minutter før full tid avsluttet Håvard Mjølkeråen målkalaset på Bremanger stadion og satte sluttresultatet til 5-1.