– Det er en spesiell situasjon sett fra et trenersynspunkt og ikke så motiverende når en ikke har et lag en kan jobbe med på samme måte som tidligere, forteller trener Vidar Sandal, som hadde sett for seg et annerledes utgangspunkt før sesongstart.

– Før sesongen skulle vi være et helt annet mannskap ble det sagt, men så sluttet flere, samt at vi har mange skader. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om saken. Når en skal prøve å bygge opp et lag og det knapt nok er spillere på trening, så får en ikke muligheten til å øve på formasjonstreninger eller det å bygge opp kontinuitet i laget, forklarer en skuffet Skavøypoll-trener Vidar Sandal, som lørdag måtte se det skadeskutte laget sitt bli forbigått på tabellen av Høyang og dermed innta sisteplassen i Kretsligaen.

– Vi er helt inn på stålet når det gjelder mannskap. Blant andre er Karl Oskar (Volle), Tor Erik (Tvendeseter Kupen), Lars (Nygård) og Erik (Sandal) ute med skader fra før av. I tillegg til det måtte Kim Andre (Gangeskar) ut med skade i pausen og Rune (Solvang) ut de siste ti minuttene, avslutter en oppgitt Vidar Sandal.

Neste kamp for Skavøypoll er hjemme mot Bremanger kommende lørdag

KAMPFAKTA

Kretsligaen, menn

Høyang–Skavøypoll 3–1 (0–0)

Mål: 1–0 (47) Tommy Værøy, 1–1 (77) Steven Silden, 2–1 (80) Værøy, 3–1 (83) Michael Våge

Dommer: Rune Haugland, Haugen

Gult kort: ett til Høyang

Rødt kort: Joakim Måren, Høyang (70)

Skavøypoll: A.M. Hagen Kvalvåg, A. Eldevik, B. Yndestad, K.-A. Gangeskar, E-. R. Flataker, D. Skare Haanes, A. Kvalheim, R. Solvang, S. Silden, S. Myre Silden, C. A. Silden

Innbyttere: N. Blålid, A. O. Høydal, M. Tvendeseter Kupen, S. Mohanarajah