Kveldens kampresultater

Lørdag ettermiddag ble det spilt tre kamper i kretsligaen, og våre lokale lag slo godt i fra seg.

Lørdag ettermiddag ble det spilt tre kamper i kretsligaen, og våre lokale lag slo godt i fra seg. Foto: Bjørn Erik Drabløs 

Sport

På Måløy stadion var Tornado Måløy ivrige etter å reise kjerringa etter det ydmykende tapet borte mot Sogndal2 forrige helg.

Dagens gjester fra Årdal bød opp til krig i regnværet og gjorde det ikke til noen enkel oppgave for vertene, som med heroisk innsats satt igjen med alle poengene etter mål av Thor Aage Pleym Evensen i første omgang og Saron Bugjerde minutter før slutt.

På Nordfjordeid var det duket for Nordfjord-derby da Eid tok i mot Skavøypoll på Eid stadion. Hjemmelaget vant fortjent 4-0 etter mål av Sebastian Grøttå, Simen Lefdal og Joakim Vedvik, samt et selvmål av Håvard Hagen hos Skavøypoll. Gultrøyene befinner seg dermed på tredjeplass på tabellen, mens gjestene fra Vågsøy er nede på en tiende plass.

På Hauge stadion gjorde Bremanger storeslem da de slo topplaget Sogndal2 2-0. Sogningene har tidligere slått både Tornado Måløy og Skavøypoll 9-0, så det var et aldri så lite mirakel som utspilte seg i Bremanger. Målene til vertene ble scoret av Aruna Ntege Cone og Tobias Lyngstad.

I 5.divisjon tok Selje turen til Leikanger i Sogn for å møte Syril. Der ledet gjestene 2-1 til pause etter mål av Ingo Da Silva og Jonas Beitveit. De måtte likevel se seieren glippe da vertene puttet hele fire ganger etter pausen.

Fredag kveld gikk damelaget til Tornado Måløy på et stortap borte mot Kaupanger2. 6-1 ble stillingen til slutt. Målet til blåtrøyene ble scoret av Thea Kassen Sæten.