– Det har tatt helt av. Jeg får litt telefoner her og der, for å si det sånn, sier 27-åringen fra Venøy i Selje kommune.

– Hvem er det som kontakter deg?

– Journalister, og det er folk jeg ikke kjenner som skriver til meg, sier Kupen og ler.

Florø-spissen forteller at det bare har blitt mer og mer oppmerksomhet den siste tiden. Aftenposten, Dagbladet, NRK og Bergens Tidende er blant de store mediene som trekker fram Kupen som Florøs store helt.

Endre Kupen står med åtte mål på ni kamper i OBOS-ligaen i år. De gode resultatene har ført til at han har fått stor oppmerksomhet i flere nasjonale medier. Arkiv

Dagbladet omtaler onsdag Kupen som Norges mest effektive spiss. Bergens Tidende og Aftenposten har tidligere denne uken også omtalt Kupen som den spilleren som står for mye av æren til Florøs suksess.

Discovery-kommentator Kenneth Fredheim er en annen som har latt seg imponere over Kupens form.

– Steike for en spiss Endre Kupen er på dette nivået. Drar av to mann og har rett og slett fremragende avslutningsteknikk. Florø herjer, skrev den velkjente fotballkommentatoren på Twitter søndag.

Kupen sier mediestormen er en del av «gamet».

– Men jeg er ikke så oppmerksomhetssyk. Det var jeg kanskje før, da jeg var på fest. Men jeg er ikke det lenger, og har kanskje blitt litt mer sjenert, ler han.