– Dette var en sekspoengskamp, men vi hadde nok ikke havnet ned i nedrykkssumpen denne høsten uansett utfall mot Dale. Jeg har tro på en fin tabellplassering til slutt, sier Tornado Måløy-kaptein Thor-Aage Pleym Evensen.

– Du utelukker at Tornado Måløy rykker ned fra Kretsligaen denne sesongen?

– Da må det skje veldig mye negativt i laget i så fall. Det ser bra ut for øyeblikket, smiler angriperen som scoret to mål i 4-2-seieren over Dale torsdag.

Seieren over Dale gjorde at TMFK klatret opp på en 7. plass på tabellen, og avstanden ned til 11.-plassen er minst seks poeng etter at Skavøypoll og Førde2 møtes mandag kveld.

I kampen om fornyet kontrakt har også TMFK forsterket laget med midtbanespilleren Kristoffer Angedal fra Førde. Han fikk sin debut torsdag.

– Jeg har prøvd å få styret til å signere han i noen måneder, helt siden han kom på kant med Førde. Han er en av mine bedre venner og det var ikke vanskelig å lokke han til TMFK til tross for at der var interesse fra andre klubber, sier Pleym Evensen, som spilte sammen med Angedal i Førde. Han mener ballkontrollen, pasningsspillet og førsteforsvarerjobben er Angedals styrker på banen.

– I form er han en av de beste midtbanespillerne i Kretsligaen og det kommer vi til å få se.

Marius Stavenæs Refvik og Benjamin Frantzen utlignet imidlertid ledelsen med hver sin scoring før pause, og i løpet av kampens siste kvarter avgjorde Thor-Aage Pleym Evensen oppgjøret med to scoringer.

– Det var en jevnspilt kamp mellom to lag som måtte ha alle poengene. Vi var hakket bedre enn dem, oppsummerer tomålsscoreren.

KAMPFAKTA

Kretsligaen, menn

Tornado Måløy – Dale 4–2 (2–2)

Mål: 0–1 (14) selvmål, 0–2 (28) Sander Rørvik Solheim, 1–2 (38, str.) Marius Stavenæs Refvik, 2–2 (43) Benjamin Frantzen, 3–2 (75) Thor-Aage Pleym Evensen, 4–2 (90) Pleym Evensen

Dommer: Vegard Yndestad, Eikefjord

Gult kort: Erik Hammersvik, Thor-Aage Pleym Evensen, Kristoffer Angedal og Stefan Misic, Tornado Måløy

Tornado Måløy: K. Fosse Elde, T. Bakke, B. Frantzen, M. Stavenæs Refvik, F. Mortensen, S. Misic, T.-A. Pleym Evensen, K. Angedal, C.-A. Nore, S. Frantzen, H. Myhre

Innbyttere: E. Hammersvik, J. Våge, S.-A. Volle