Førde2 med Førde-trener Bjørn Totland fra Eid på laget tok ledelsen før kampen var ti minutter gammel, men Marius Henriksen utliknet kort tid etter i det som var hans første kamp etter returen fra Eid.

Håvard Hagen sørget for 2-1-ledelse til vertene ved pause og i andre omgang var Skavøypoll klart best og vant til slutt 5-1 etter tre mål i løpet av de siste tyve minuttene. Espen Sandal økte til 3-1, Håvard Hagen stupte inn 4-1 før Tor-Erik Tvendeseter Kupen scoret kampens siste mål.

Håvard Hagen gav på sedvanlig vis alt da han stupte inn 4-1-scoringen.

Skavøypoll avsluttet forøvirg kampen med tre brødrepar på banen. Erik og Espen Sandal, Håvard og Yngve Hagen, samt Tor-Erik og Markus Tvendeseter Kupen var alle på banen da dommer Robert Endestad blåste av oppgjøret.

Seieren løftet Skavøypoll forbi Dale og opp på trygg grunn i Kretsligaen. De fire lokale lagene Eid (6. plass), Tornado Måløy (7.), Bremanger (8.) og Skavøypoll (9.) er nå naboer også på tabellen i Kretsligaen.

I en annen kamp i Kretsligaen i kveld vant Sogndal2 7-0 over Florø2.