Den teo­ri­en stil­ler Sel­jes midt­ba­ne­sjef Jo­nas Bei­tveit seg bak et­ter å ha sett la­get sty­re det mes­te av spil­let i Gau­lar.

– Nå sy­nes jeg det be­gyn­ner å bli bra. Vi har be­gynt å spil­le fot­ball igjen og gjør det spe­si­elt bra for­an mål. Det kan være et tegn på at folk at folk har skjer­pet seg litt kan­skje, sier Bei­tveit. Etter å ha tapt den første høstkampen 0–4 for Fjøra2/Sogndal3 nærmet seljeværingene seg faretruende nedrykksstreken. Siden da har det blitt seks poeng på to kamper.

– Vi har vel inn­sett at det er i den­ne di­vi­sjo­nen vi skal være. Det er uan­sett ikke et tema å ryk­ke ned, kom­mer det kon­tant fra spil­le­ren som var nest sist på beg­ge må­le­ne til Ingo da Silva.

Jo­nas Bei­tveit var likevel im­po­nert over hvor­dan de yng­ste på la­get sto fram på Sande stadion.

– I dag tok vi skik­ke­lig an­svar på mid­ten. Jeg prø­vde å pra­te med ung­gut­te­ne mine på mid­ten for å få de til å spil­le, og så hør­te de fak­tisk på meg, ler Bei­tveit som nå ser frem­over mot nes­te kamp hjem­me mot se­rie­le­der Stu­dent­spret­ten. Et lag de tap­te 2–4 mot i Sogndal i mai.

– Det tror jeg fak­tisk skal kun­ne gå bra. Vi spil­te vel­dig bra mot de bor­te med et sterkt re­du­sert mann­skap. Med fle­re spil­le­re på plass til hjem­me­kam­pen, så skal vi ta dem, av­slut­ter Jo­nas Bei­tveit.

KAMPFAKTA

5. di­vi­sjon, menn

Gau­lar–Sel­je 1–3 (0–2)

Mål: 0–1 (25) Ingo Da Silva, 0–2 (35) Da Silva, 0–3 (71) Hen­rik Hod­de­vik, 1–3 (80)

Dom­mer: Mag­ne Hel­ge Brat­te­lid, Dale

Gult kort: Alim Mohammed, Sel­je

Selje: T. Lesto Larsen, J. A: Gulbrandsen, E. Nøstdal, J. Beitveit, K. Aam Hamre, M. Lesto Larsen, M. Osmundsvåg, I. da Silva, A. Hove, H. Hoddevik, M. Rye

Innbyttere: O. A. Solheim, A. Mohammed