– Jeg har stort sett spilt på midtbanen vår i år, men når vi ikke har spisser tilgjengelig, hvilket var tilfelle mot Hornindal, så foretrekker jeg selv å spille framme i angrepet, sier Martin Nygård som med fire scoringer som vikar i Flatraket/Selje2-angrepet torsdag nærmest slo Hornindal på egen hånd.

Tirsdag kveld får samarbeidslaget trolig langt tøffere motstand når serieleder Eid2 kommer på besøk på Flatraket. Tre poeng bak Eid-rekruttene følger Flatraket/Selje2 som ikke har gitt opp håpet om å forsvare fjorårets seriemesterskap.

– Vi må virkelig mobilisere til kampen mot Eid2 for taper vi den er «skipet seilt». Samtidig har både Eid2 og Haugen bedre målforskjell enn oss slik at vi er avhengig av at Eid2 også snubler i en av sine to siste kamper (Tornado Måløy2 og Hornindal), sier Martin Nygård.

Firemålsscoreren forteller om en komfortabel seier på Grodås lørdag der gjestene ledet 2–0 til sidebytte.

– Det var egentlig grei skuring og vi spilte veldig god fotball og en kollektiv god kamp. Både forsvaret, midtbanen og angrepet gjorde en god prestasjon.

Samarbeidslaget har nå fire strake seiere i 6. divisjon og har scoret totalt 19 mål på disse fire kampene.

– Stemningen i laget er veldig god. Det er har den alltid vært. Vi spiller for hverandre og er gode kollektivt. I tillegg har vi spillere i laget som har vært med i mange år nå og som har utviklet seg til å bli gode fotballspillere. Vi får håpe ingen stikker av med dem, smiler Martin Nygård.

KAMPFAKTA

6. divisjon, menn

Hornindal–Flatraket/Selje2 1–5 (0–2)

Mål F/S2: Martin Nygård 4 og Yngve Furnes

Dommer: Muhamet Barlla, Eid

Gult kort: to til Flatraket/Selje2