På Hafstadparken ledet Førde-rekruttene 1-0 til pause i kveldens oppgjør i Kretsligaen, men den andre omgangen ble langt mer innholdsrik.

Først økte førdianerne til 2-0 og 3-0 før Vågsøy-laget omsider våknet. Stefan Misic reduserte til 1-3 med 25 minutter igjen av kampen og kun fem minutter senere var Førde2-ledelsen halvert etter en scoring av Thor-Aage Pleym Evensen.

Chris-André Nore sto bak utlikningen da fem minutter gjensto av ordinær tid og minuttet senere sendte Kristoffer Angedal TMFK i ledelsen mot sine tidligere lagkamerater.

På overtid fastsatte Thor-Aage Pleym Evensen sluttresultatet til 5-3 og dermed sikret Tornado Måløy seg tre svært viktige poeng i kampen mot nedrykk. Når fire serierunder gjenstår har TMFK ni poeng ned til Førde2 som for øyeblikket er i nedrykksposisjon sammen med Høyang.

I Florø scoret eidaren Torbjørn Aabrekk syv av målene da Florø2 banket Dale hele 10-2 i kveld. Sogndal2 slo Årdal 5-0 i kveldens siste oppgjør i Kretsligaen.